torsdag 12 januari 2012

Norrliden i Konkurs & Lokalfotboll i mängder!

Händer ändå lite inom lokalfotbollen nu och jag punktar som vanligt upp att :-)

  • Norrlidens IF begär föreningen i konkurs efter en skuld på 80 000:-. Förhoppningen är dock att starta upp en ny förening lika snabbt. Detta berättar Hoshiar Eliassi för Barometerns Johan Larsson.
  • Ängö BK fortsätter rusta inför sin debut i division 4. Försvararen Philip Conradsson, 19 år är muntligt överens med det nyblivna division 4-laget. Ängö BK blir nog farliga även i division 4.
  • Daniel Ahonen drog igång en debatt om Kalmar FF och dess ungdomsverksamhet men det var först när Pappa Elm kritiserade KFF på sin blogg som det tog fart på allvar. Igår var det rubriker på de flesta svenska fotbollssajter.
  • Daniel Ahonens Lindsdal står utan målvakt och försäsongen har startat. Dags o agera Johan.
  • P.Berg skickar ut enkäter till föreningarna som deltagit i Nybro Open. Bra intitiativ!
Tydligen var det mer publik i årets Nybro Open än någonsin tidigare. Oavsett om det var så så är jag 100% säker på att om blandningen Kommun/Läns fortsätter även nästa år kommer de få uppleva ett publiktapp av högsta rang. Det har ni mitt ord på. Finns mycket annat man kan ändra på men rör för tusan inte kommunturneringen.

  • Alsjöholms IF provade igår en division 4-spelare och han skall göra yttligare ett par träningar innan han bestämmer sig. Kan bli en riktigt sen och trevlig julklapp!
  • Alsjöholms IF hadee även en mycket talangfull målvakt från en konkurrerande division 6-klubb som gjorde klart godkänt ifrån sig på träningen.
  • Det kan bara vara ett rykte så ta det för vad det är. Men Gezim Dalipi, kontrakterad av Nybro IF förra året sägs inte ha några kontraktförslag högre ifrån och förkastat Nybro's kontraktsförslag. Nu sägs det att han istället ska trappa ner, i Flygsfors/Gadderås IF. Årets nyförvärv i division 6?
  • Lokalbollsdavid har semester, det är lite tråkigt att inte få så mkt updates och ännu tråkigare att inte ha någon att "bolla" med.
Swedbank Cup närmar sig med stormsteg. Alsjöholms IF har en riktigt svår grupp, som enda division 6 lag i hela turneringen och i vår grupp som blev den svåraste återfinns ett division 4-elitlag, 3 division 4 lag och endast ett division 5-lag. Vi ska göra vårt bästa men påförhand känns det tungt! Men Alsjöholms IF har ju skyttekungen KIM AHLQVIST så nog ska detta gå vägen!? Vi ska iallafall göra bättre ifrån oss än vad vi gjorde i Nybro Open, spelmässigt för oss själva. Det kan inte bli så svårt för där var vi bedrövliga.

Nu kallar ett personalmöte, trevligt!

1 kommentar:

  1. Johansfors ska väl vara med i cupen så de enda laget från div 6 är ni inte Kim!! Mvh Roger N

    SvaraRadera

"Anonyma meddelande" som ej är märkta med namn borttages!